Ochranný obal na iPhone XR vám dokáže ochránit váš iPhone před poškrábáním a také před poškozením při pádu. Znáte to. Občas iPhone může vyklouznout z ruky, vypadne vám z kapsy anebo ho máte položený na stole a strčí do něho vaše kočka (ta malá a chlupatá koule čtyřnohá). A iPhone spadne na zem. Pokud by byl bez nějakého ochranného obalu, může vám prasknout sklo na displeji anebo se iPhone může nějak jinak poškodit. Když je iPhone v obalu, nic se mu nestane. Vyberte si ze široké škály obalů a krytů na váš iPhone! Skvělý je ochranný kryt na iPhone XR – Mercury, SemiSilicon MagSafe, kde si můžete vybírat z více barev.

iPhone v ruce

Obal je z pružného materiálu a je funkční. V obalu je integrovaný magnet pro MagSafe nabíjení. Další top obal je pouzdro / kryt pro iPhone XR – Mercury, Bluemoon Diary a vybrat si můžete z různých barev. Vypadá tak jako kniha a toto pouzdro můžete i postavit. Navíc v pouzdru jsou i kapsičky, kam si můžete dát třeba kreditní karty, mince a bankovky. Sportujete? Ideálně se pro vás hodí sportovní pouzdro na mobil – Tech-Protect, M2 Universal Sport Armband Black. Je určené na nasazení na paži, když si třeba půjdete zaběhat anebo zajezdit na inline brusle.

divka s iPhonem

I přes pouzdro můžete na iPhone skvěle vidět a skvěle ho budete ovládat. Do pouzdra se vejdou telefony do úhlopříčky displeje 6,5 palců a pouzdro ochrání váš iPhone před potem a deštěm. V pouzdru se dají protáhnout sluchátka po pohodlný poslech hudby a také je v něm malá kapsička pro klíček. Pokud se ale věnujete extrémním sportům, lepší pro vás bude univerzální voděodolné pouzdro – Tech-Protect, IPX8 Diving Waterproof. Zcela ochrání váš iPhone během potápění, surfování, horolezectví a lyžování. Ochrání váš iPhone před pády, poškrábáním, vodou a také prachem. Pokud zrovna nefandíte jednobarevným obalům na iPhone, určitě si prohlédněte obaly značky Babaco.