a ad>

Začínající podnikatelé to nemají jednoduché, protože jsou vrženi do prostředí, kde panuje tvrdá konkurence a mnohdy i ostré lokty, a kde zároveň cení ostré zuby státní aparát. Namísto, aby to stát podnikatelům usnadňoval, mnoha nařízeními a předpisy situaci spíše komplikuje a ztěžuje, a stačí pak udělat drobnou chybu, a nedoplatíte se.

virtuální kancelář v Praze

Značným problémem je pro mnohé podnikatelské subjekty povědomí o jejich činnosti v místě bydliště. Jakmile se o jejich aktivitách dozví lidé závistiví a nepřející, mohou dotyčným lidem způsobit i velké problémy. Lidská závist dovede i zabít a chcete-li jen malý příklad ze života, zhlédněte známou pohádku Nesmrtelná teta, které o paní Závisti a jejích praktikách pojednává poměrně obšírně a hlavně srozumitelně.

pohled na Prahu

Vyhnout se závistivcům však mohou podnikatelé nahlášením sídla firmy Profi sídla v Praze. Nemusíte tam mít trvalé bydliště, jde pouze o virtuální sídlo, i když tu máte k dispozici fyzickou kancelář s toaletou a kuchyňským koutem. Kancelář má podobu zasedací místnosti a tam lze podnikat různá jednání, podpisy smluv a další administrativní záležitosti, které nemusíte vyřizovat někde v restauracích, nebo dokonce u vás doma. Máte tu klid na veškerá setkání s vašimi provozními či obchodními partnery a zástupci, místnosti mohou být k dispozici i pro firemní prezentace a školení a jiné akce v podobném duchu.

Velkou výhodou Prahy je v tomto směru také její nespoutaná krása, v Praze naleznete obrovské množství památkových objektů a také přírodních krás, a kdo z vás se domnívá, že je to město betonu a skla, a že se tu lidé nesmírně nudí, pak se hluboce mýlíte, protože je tu tolik parkových zón a dokonce přírodních parků, že nebudete vědět, kam dřív zajít, a co dřív prozkoumat. Až si v Praze zřídíte sídlo, nezapomeňte si vzít jízdní kolo a projet se některými z rozsáhlých parků, mezi nimiž výrazně dominuje především Hostivařská přehrada, Divoká Šárka a Prokopské údolí.